ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στη Βουλή των Ελλήνων το επίδομα παραμεθορίου - η νυκτερινή αποζημίωση - βαθμολογικό των ΕΜΘ - ηλικιακά όρια αποστρατείας (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Δελτίο τύπου της μαχητικής ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας με θέμα την συνάντηση της με τον Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ ώστε να του θέσει τα προβλήματα των Στελεχών ΕΔ και η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στον ΥΕΘΑ ο εν λόγω Βουλευτής για τα προβλήματα αυτά.
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com