ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αυτό είναι το νέο «εγχώριο» αντιαεροπορικό σύστημα της Τουρκίας - Τον Ιούνιο παραδίδεται στον στρατό (φωτό)


Σε ρυθμούς πλήρους παραγωγικότητας έχει μπει η εγχώρια αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, η οποία μετά την εθνικοποίησή της έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την παραγωγή νέων όπλων, για την προμήθεια του τουρκικού στρατού.

Ένα από αυτά είναι το νέο αντιαεροπορικό σύστημα τεχνολογίας laser της ASESLAN το οποίο αναμένεται να παραδοθεί για χρήση, από τον τουρκικό στρατό, μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Το νέο αντιαεροπορικό σύστημα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ, ενώ είχε κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά ως πρωτότυπο στη 13η διεθνή έκθεση IDEF 2017.Το νέο αυτό αμυντικό σύστημα τεχνολογίας laser προορίζεται για την προστασία μονάδων παραγωγής ενέργειας, αεροδρομίων, κτιρίων διοίκησης αλλά και των… συνόρων της χώρας, ενώ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εντοπίζει ακόμα και μικρά drones που κινούνται στο πεδίο δράσης του.

pronews.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com