ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οι Απόστρατοι δηλώνουν δυναμικά το παρόν στο συλλαλητήριο της Αθήνας - Οι φορείς των Εν Ενεργεία Στρατιωτικών τι θα πράξουν γιατί στη Θεσσαλονίκη είχαμε απουσία..


Δυναμικό θα είναι το παρόν των Αποστράτων στο συλλαλητήριο της Αθήνας σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Αντγου εα Βασίλειου Ροζή η οποία σε σύσκεψη με τις Παμμακεδονικές οργανώσεις και άλλους φορείς συναποφάσισαν την συμμετοχή τους και θα ανακοινώσουν έγκαιρα προς τα μέλη τους που διαμένουν στην Αττική τον τρόπο. Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει να δούμε και το τι θα πράξουν για το θέμα αυτό οι φορείς που εκπροσωπούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς γιατί στο προγενέστερο της Θεσσαλονίκης δεν είδαμε καμία επίσημη κίνηση και όσοι συμμετείχαν από τα Στελέχη των ΕΔ ήταν με δική τους πρωτοβουλία.


Δείτε και την ανακοίνωση του προέδρου της ΕΑΑΣ:

Σήμερα το απόγευμα μετά από σύσκεψη στην έδρα της Ε.Α.Α.Σ. οι Παμμακεδονικές οργανώσεις, φορείς και σωματεία που εμπλέκονται στη πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων συναποφάσισαν:
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒ.2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00
Η Ε.Α.Α.Σ. συμμετέχει και στηρίζει το συλλαλητήριο και έγκαιρα θα ανακοινώσει στα μέλη της που διαμένουν εκτός Αθηνών τον τρόπο συμμετοχής των.« PREV
NEXT »
Loading...