ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο θρησκευτικός ηγέτης του Πακιστάν καλεί σε ιερό πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών!


Ο Hafiz Saeed θρησκευτικό ηγέτης στο Πακιστάν αρχηγός της οργάνωσης JuD (Jamaat-ud-Dawah) και ηγέτης του κόμματος MML που θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα του, κάλεσε τα αραβικά έθνη να ξεκινήσουν «ιερό» πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών όπλων προκειμένου να απελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ.

Εκατοντάδες υποστηρικτές του Saeed πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαχόρης.

«Την ημέρα που η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του Ισραήλ ένας στρατός από πολεμιστές της τζιχάντ θα ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο αρχηγός του Στρατού, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να ενωθούν.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν είναι ένα όπλο που ανήκει στο Ισλάμ και που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ», είπε ο Saeed απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος, για να προσθέσει:

«Πρέπει να οργανώσουμε μια ισλαμική διάσκεψη στην οποία θα μετέχουν ηγέτες από όλες τις μουσουλμανικές χώρες και να κηρύξουν ιερό πόλεμο. Η επιρροή της ISIS θα ελαχιστοποιηθεί και η συνωμοσία των ΗΠΑ κατά του Ισλάμ θα έρθει στο τέλος της».Ο Abdul Rehman Makki δεύτερος στην ιεραρχία του JuD είπε:

«Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει να συνεχιστεί η μάχη κατά της Ινδίας (‘Ghazwa-e-Hind’) κα του χριστιανισμού  (Ghazwa-e-Saleeb’) να συνεχιστεί και  η διάσκεψη αυτή να αποφανθεί για τον ιερό πόλεμο για την Παλαιστίνη όπως το JuD κάνει για το Κασμίρ».

Ο Saeed, ο οποίος έχει δημιουργήσει το κόμμα ΜΜL πρόκειται να λάβει μέρος στις γενικές εκλογές του Πακιστάν το 2018.

pronews.gr
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com