ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΚΥΠΡΟΣ: Στρατιωτικός οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Ένοχος κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στρατιωτικός, που είχε διαπράξει σοβαρά τροχαία αδικήματα όταν οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε κατά αστυνομικών.

Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε συνολικά εφτά κατηγορίες τις οποίες δεν παραδέχθηκε πλην αυτής, που αφορούσε οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το στέλεχος της Εθνικής Φρουράς είχε εντοπιστεί από περίπολο να κινείται στην περιοχή Κοτσιάτη. Παρά το σήμα που του έγινε για να σταματήσει, αυτός συνέχισε την πορεία του και εντοπίστηκε από δεύτερο περιπολικό από το οποίο και πάλιν διέφυγε για να εντοπιστεί τελικά εντός των Λατσιών.Σύμφωνα με τα ευρήματα του δικαστηρίου, αστυνομικοί του ζήτησαν να δώσει δείγμα αναπνοής, καθότι η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ, αλλά αρνήθηκε και άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι είναι ανώτερός τους, ενώ τους εξύβρισε. Τότε οι αστυνομικοί του είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη και προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες. Αυτός έσπρωξε έναν αστυνομικό ενώ στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πρόσωπο.

Το δικαστήριο έκρινε στην απόφασή του ότι και οι έξι μάρτυρες κατηγορίας είπαν την αλήθεια σε αντίθεση με τον κατηγορούμενο, ενώ διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο προκλήθηκαν από την προσπάθεια των αστυνομικών να του φορέσουν χειροπέδες και όχι από κακοποίηση, όπως ο ίδιος είχε καταγγείλει. 

Πηγή: Φιλελεύθερος,  www.newsit.com.cy« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com