ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι έφεδροι αξιωματικοί!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το πρωί ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας. Η σεμνή εκδήλωση έγινε στα γραφεία του συνδέσμου ,παρουσία μελών και φίλων , του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων,  εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης , αντιπροσωπίας της 1ης στρατιάς ,του αστυνομικού διευθυντή Καρδίτσας ,του διοικητή της πυροσβεστικής Καρδίτσας και αντιπροσωπίας του ΚΕΣΝ.
Ο Πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Ντενησιώτης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στο σκοπό και την αποστολή των μελών του συνδέσμου σε όλες τις εκφράσεις της τοπικής κοινωνίας με δράσεις που καθιστούν τους έφεδρους αξιωματικούς κρίκους συνοχής.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας  ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση αυτή.« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com