ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τι είπε ο Π. Καμμένος στην κήρυξη του έτους Μέριμνας Προσωπικού για Μισθολόγιο - Απόφαση ΣΤΕ 50% - Στεγαστικά Δάνεια Στρατιωτικών


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του για τη κήρυξη του 2018 ως Έτους Μέριμνας Προσωπικού των ΕΔ, παραδέχτηκε ότι με το νέο μισθολόγιο υπήρξαν κάποιες “μεμονωμένες περιπτώσεις που αδικήθηκαν” και ανακοίνωσε ότι με την μισθοδοσία του Απριλίου, “αυτές θα διορθωθούν”.

Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε και στην καταβολή του υπολοίπου 50% των χρημάτων που δικαιούνται οι στρατιωτικοί με βάση την απόφαση του ΣτΕ. Όπως είπε βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία καταβολής αυτού του ποσού μέσω επιδομάτων που θα δοθούν στους στρατιωτικούς.Σ΄ ότι αφορά στο Έτος Μέριμνας Προσωπικού ο Καμμένος ανακοίνωσε την προσπάθεια αγοράς των δανείων στρατιωτικών από τις τράπεζες μέσω του ΑΟΟΑ, ώστε να διευκολυνθούν οι στρατιωτικοί που χρωστάνε και να μην κινδυνεύσει κάποιος από τα δάνεια που είχε πάρει σε άλλες εποχές και με άλλο μισθό!

Έχουμε ζητήσει μέσω των Γενικών Επιτελείων να κατατεθούν στοιχεία για τα στεγαστικά δάνεια που έχουν οι στρατιωτικοί και επεξεργαζόμαστε πρόταση για αγορά όλων των δανείων “κόκκινων και πράσινων” από τον ΑΟΟΑ.
Αυτό αφορά και τους απόστρατους”.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com