ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έσωσαν πολυτραυματία Στέλεχος του Στρατού οι Γιατροί του 424 ΓΣΝΘ ….Εκτός Εντατικής ο Υπαξιωματικός!


Εκτός Εντατικής Μονάδας και  σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής του 424 ΓΣΝΘ  ,νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φυσικά, ο Υπαξιωματικός πολυτραυματίας  που έπεσε από την σκεπή την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε στέγη στο 307 ΠΕΒ!

Ο Υπαξιωματικός τυχερός μέσα στην ατυχία του,  έτυχε να βρεθεί στα χέρια  Στρατιωτικών Χειρουργών που εκτέλεσαν πολύπλοκες εγχειρήσεις  και έσωσαν και την ζωή αλλά και την κινητικότητα του Στελέχους του Στρατού μας!Απομένει σύμφωνα με πληροφορίες μια λεπτή εγχείρηση απο τη Κορυφή στο είδος του  τον Γενικό Αρχίατρο της Νευροχειρουργικής Κλινικής στη μέση για να τελειώσουν όλα για τον Τραυματία !


Το γεγονός οτι ο Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα ενεργοποίησε άμεσα το ΓΕΣ που έστησε  Αεροδιακομιδή  για την μεταφορά του  στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που ήδη είχε σημάνει Συναγερμό!

Μπορεί να λέμε πολλά και ίσως να υπερβάλουμε καμιά φορά ..Αλλά τα εύσημα αξίζουν και με το Παραπάνω στους Στραιωτικούς Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του 424 ΓΣΝΘ που έδρασαν αστραπιαία!

Επίσης να συγχαρούμε το ΓΕΣ που έστησε κεραυνοβόλα την όλη Επιχείρηση και ευχόμαστε στον Τραυματία να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του γερός και δυνατός!
ΠΗΓΗ: veteranos.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com