ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 308 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΥΡΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο για τον τουρκικό στρατό που έχει μπει στον «βάλτο» του κουρδικού θύλακα Αφρίν, καθώς οι Κούρδοι που γνωρίζουν πολύ καλυτέρα το  έδαφος και είχαν κατάλληλη προετοιμασία στήνουν συνεχώς ενέδρες στους Τούρκους και στους Τζιχαντιστές που τους ακολουθούν κυριολεκτικά θερίζοντας τον εισβολέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, από τις 20 Ιανουαρίου και ώρα 6 μμ που άρχισε η τουρκική εισβολή, οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές δολοφόνοι έχουν χάσει περί τους 308 στρατιώτες, ενώ έχει καταστραφεί μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης.Συγκριμένα αναφέρεται ότι έχουν γίνει 136 ένοπλες συγκρούσεις, οι Τούρκοι έχουν ρίξει 699 ρουκέτες, τα τουρκικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν 191 επιδρομές και παρ’ όλα αυτά δεν επέτυχαν κανένα από τους στόχους τους.

Την ίδια ώρα οι Κούρδοι συγκεντρώνουν δυνάμεις στις περιοχές Minbic, Kobanê και Cizre, υποσχόμενοι ότι εδώ θα γίνει ο τάφος της ίδια της Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com