ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σεμινάριο Πυροτεχνουργών EOD C-IED στη Σχολή Μηχανικού


Tην Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μηχανικού με μέριμνα της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, Ημερίδα EOD C-IED.
Η Ημερίδα είχε αντικείμενο την παράθεση και καταγραφή διδαγμάτων που αποκτήθηκαν από επιχειρήσεις εξουδετέρωσης Μη Εκραγέντων Εκρηκτικών Μηχανημάτων / Μηχανισμών και Αντιμετώπισης Αυτοσχέδιων Εκρηκτικών Μηχανισμών.


Συμμετείχε προσωπικό του Στρατού Ξηράς του Όπλου του Μηχανικού και του Σώματος Υλικού Πολέμου, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com