ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΚΑΙ… ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στην Άγκυρα ότι ο Ρώσος στρατηγός, Alex Kim, που διευθύνει ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, όχι μόνο συνεργάζεται με τους Κούρδους αλλά εμφανίστηκε δημόσια σε κοινή συνέντευξη τύπου υποστηρίζοντας τις κουρδικές θέσεις για το συριακό και τις «Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις», δηλαδή το ένοπλο τμήμα των Κούρδων της Συρίας.Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις αυτές, ο Ρώσος στρατηγός Alex Kim, εμφανίστηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου μαζί με τον εκπρόσωπο των Κούρδων της Συρίας, Nuri Mahmut, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις του στηρίζουν τους Κούρδους στον κοινό αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία.

Φυσικά οι δηλώσεις αυτές έστειλαν την Άγκυρα στα …κάγκελα, ενώ την ίδια ώρα οι πληροφοριες που φτάνουν στην τουρκική πρωτεύουσα κάνουν λόγο για εμφάνιση ρωσικών δυνάμεων στον κουρδικό θύλακα του Afrin, στον οποίο οι Τούρκοι θέλουν να επιτεθούν κατά των Κούρδων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com