ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στρατιωτικός της ΕΦ παρενοχλούσε επτάχρονη..


Τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε διάφορες περιπτώσεις μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014- Μαΐου 2015 και ο πρώτος που μίλησε το παιδί ήταν κάποιο από τα ξαδέλφια του.

Με τραύματα, που μάλλον θα το συνοδεύουν σε όλη του τη ζωή, στιγματίστηκε ακόμα ένα παιδί που ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η υπόθεση εκδικαζόταν από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, το οποίο χθες έκρινε ένοχο τον 45χρονο κατηγορούμενο (πρώην στέλεχος της Εθνικής Φρουράς) και αφού τη Δευτέρα θα ακούσει τις αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής, θα ορίσει άλλη ημερομηνία για να ανακοινώσει την ποινή.Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως εκτέθηκαν σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ο κατηγορούμενος και οι γονείς του παιδιού μετακόμισαν την ίδια περίοδο σε διπλανά σπίτια και μεταξύ τους αναπτύχθηκε κάποιου είδους φιλία. Επειδή το κοριτσάκι, το οποίο τότε φοιτούσε στη δευτέρα τάξη του δημοτικού, παρουσίαζε δυσκολίες σε κάποιο από τα μαθήματα, συμφωνήθηκε με τη σύζυγο του κατηγορούμενου, που είναι δασκάλα, όπως του παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. 

Ωστόσο, η κατοικία του ζεύγους μετατράπηκε τελικά σε κολαστήριο για το παιδί αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οποίες από το δικαστήριο αξιολογήθηκαν ως αληθείς, ο 45χρονος θώπευε τα γεννητικά του όργανα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το ανάγκαζε να κάνει το αντίστροφο στον ίδιο.

Τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε διάφορες περιπτώσεις μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014- Μαΐου 2015 και ο πρώτος στον οποίο μίλησε το παιδί ήταν κάποιο από τα ξαδέλφια του, ηλικίας 12 ετών κατά τον επίδικο χρόνο. 

Να κλείνουν πόρτες, παράθυρα και κουρτίνες και να βάζουν το αυτοκίνητο βαθιά στο γκαράζ, προφανώς για να μην βλέπει ο κατηγορούμενος πότε πήγαιναν σπίτι, ήταν τα θέλω του παιδιού από τους γονείς του την περίοδο που βίωνε τη σεξουαλική κακοποίηση. 

Πηγή: http://politis.com.cy/ - http://stratiotikathemata.blogspot.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com