ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αναδιοργάνωση “της τυρόπιτας” ξανά στις Ένοπλες Δυνάμεις;


Η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων -μία ακόμη- βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο υπό συζήτηση σχέδιο μία από τις βασικές αλλαγές είναι το κλείσιμο των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.Αλλαγή που μπορεί στην Ελλάδα να ακούγεται “επαναστατική”.

Για το αν θα πετύχει το σχέδιο ο καθένας μπορεί να ΄χει την άποψή του. Αλλά το να έχουν λόγο στην όποια αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων οποιοιδήποτε  άλλοι εκτός από τους στρατιωτικούς νόμίζουμε ότι δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από κανέναν.Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο  twitter ,μετά από την ορκωμοσία στο ΚΕΥΠ Λαμίας:


Οι στρατιωτικοί δεν είναι ανάλγητοι για να μην σκέφτονται τα “χτυπήματα” οικονομίες των τοπικών κοινωνιών που λειτουργούν σήμερα ΚΕΝ. Αλλά δεν είναι η δουλειά τους να σχεδιάζουν τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων με κριτήριο τυροπιτάδικα,κοτοπουλάδικα και σουβλατζίδικα. Δουλειά τους είναι να δημιουργηθούν επιτέλους οι “σύγχρονες και αποτελεσματικές ΕΔ” που όλοι λέμε ότι θέλουμε. Συνεπώς δεν μπορεί οι πολιτικοί να έχουν άποψη,λόγο και δικαίωμα πίεσης για το ποια μονάδα θα μείνει ανοιχτή και ποια θα κλείσει.

Γι΄ αυτό καλό θα ΄ναι η αναδιοργάνωση να προχωρήσει γοργά. Όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο πιο ευάλωτοι στις πιέσεις θα ΄ναι εκεί στα ψηλά στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Και κάπως έτσι θα δούμε μια ακόμη “αναδιοργάνωση της τυρόπιτας”!
πηγη: militaire.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com