ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Διπλωματικές Δηλώσεις Με Ταυτότητα! Να κηρύξουμε τον πόλεμο στην Τουρκία


Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Αιθίοπα διπλωμάτη, Workneh Gebeyehu, ο οποίος υπηρετώντας στην πρεσβεία της Αιθιοπίας στην τουρκική πρωτεύουσα δήλωσε πως η Αιθιοπία θα πρέπει να κηρύξει τον… πόλεμο στην Τουρκία!!!Όπως αναφέρουν τα τουρκικά MME, ο Αιθίοπας διπλωμάτης, Workneh Gebeyehu που υπηρετεί στην πρεσβεία της χώρας του στην Άγκυρα, προφανώς οργισμένος με αυτά που γίνονται με την στήριξη της Τουρκίας σε μουσουλμάνους σφαγείς καθώς η χώρα του έχει υποφέρει από την μουσουλμανική βία, προέβηκε στην πρωτοφανή δήλωση ότι θα πρέπει η χώρα του να κάνει πόλεμο με την Τουρκία.

Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε έντονο διπλωματικό επεισόδιο και τελικά ο διπλωμάτης αυτός μετά την οργισμένη αντίδραση της Τουρκίας ανακλήθηκε από την κυβέρνηση της Αιθιοπίας.

Πηγή:Nikosxeiladakis« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com