ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Συναγερμός στο ΥΕΘΑ..


Συναγερμός έχει σημάνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω των επεισοδίων που γίνονται στην Αθήνα για την επέτειο Γρηγορόπουλου, ήδη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα από νωρίς ώστε  να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά του Ρουβίκωνα.Ήδη το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας σχεδιάζει να αλλάξει τον κανονισμό φύλαξης στα στρατόπεδα, προκειμένου οι δυνάμεις ασφαλείας να μπορούν να κάνουν συλλήψεις πολιτών εφόσον εκείνοι εισέρχονται παράνομα.

 Το Τμήμα Αμέσου Επεμβάσεως δηλαδή, που έχει εκπαιδευτεί και υπάρχει εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα εξοπλιστεί και με χειροπέδες προκειμένου, σύμφωνα με το νέο σχέδιο, να μπορεί να κάνει και συλλήψεις και στη συνέχεια να τους παραδίδει στην Αστυνομία.
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com