ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΜΠΛΙΑΧ!! Οι κατσαρίδες έφτασαν μέχρι τον Λευκό Οίκο (ΒΙΝΤΕΟ)


Θα περίμενε κανείς πως στον χώρο όπου φιλοξενείται ο «πλανητάρχης» να επικρατούν άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας.

Παρόλα αυτά, έγγραφα από τη διαδικασία συντήρησης του Λευκού Οίκου, που είδαν πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας, μαρτυρούν πως η προεδρική κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ έχει γεμίσει κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια.

Συγκεκριμένα, φωλιές κατσαρίδων εντοπίστηκαν σε τέσσερα σημεία του Λευκού Οίκου, ενώ μία αποικία μυρμηγκιών είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στο γραφείο του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι.Επιπλέον, ποντίκια βρέθηκαν να ζουν στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της προεδρικής κατοικίας, καθώς και σε χώρο φύλαξης τροφίμων.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα έγγραφα, οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου είχαν αποστείλει εκατοντάδες αιτήματα στη Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών, η οποία έχει επιφορτιστεί με τη συντήρηση του κτιρίου.

Μάλιστα, ο Σον Σπένσερ, ο πρώην υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου, είχε ζητήσει ακόμη και την αντικατάσταση επίπλων και κάδρων που είχαν καταστραφεί από τους … ανεπιθύμητους επισκέπτες!

makeleio.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com