ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) Μίλησε ο Αρχηγός ΓΕΑ τι είπε


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την Ανώτατη Διακλαδική Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης.

Ο Αρχηγός, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 15ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΑΔΙΣΠΟ, πραγματοποίησε ομιλία κατά την οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και στις δράσεις της με σκοπό τη μεγιστοποίηση της μαχητικής ικανότητας, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του Προσωπικού, καθώς και την προσπάθεια για μηδενικό δείκτη ατυχημάτων στην εργασία. Τόνισε επίσης τους κυριότερους στρατηγικούς στόχους της ΠΑ για το επόμενο έτος αλλά και σε βάθος 15 – 20ετίας.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com