ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Νέα…έθιμα: Λοχαγός θέλει να συνοδεύουν τους στρατιωτικούς μία… στρατιά ιερόδουλες για το άγχος


Η λοχαγός από την Αυστραλία υποστήριξε πως «ερεύνησε» τις αγχολυτικές επιδράσεις που έχει ο πληρωμένος έρωτας στους στρατιώτες και κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να υιοθετήσουν την πρακτική της για την αποφόρτιση των κληρωτών.

Η λοχαγός μάλιστα είχε αναλύσει το σκεπτικό της και στις επίσημες ιστοσελίδες του στρατού της Αυστραλίας αλλά οι δημοσιεύσεις κατέβηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο άρθρο της λοχαγού «Σεξ και Πόλεμος» η Σάλι Γουίλιαμσον ισχυριζόταν πως έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει ένας διάλογος για να δοθεί«στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών) η ευκαιρία να κάνουν συναινετικό σεξ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους σε πολεμικές επιχειρήσεις».Και επιχειρηματολογεί πως «η βελτιωμένη οικειότητα και σεξουαλική επαφή μπορούν να βοηθήσουν τους βετεράνους πολέμου να διαχειριστούν το μετατραυματικό στρες».

Η λοχαγός παρατήρησε μάλιστα πως την ώρα που ο στρατός παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για τα πάντα, η «σεξουαλική ικανοποίηση» δεν εμπίπτει στη λίστα. Και τι εννοεί με τον όρο «σεξουαλική ικανοποίηση»; Μα «μέσα όπως η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, ο αυνανισμός, αλλά και η χρήση ιερόδουλων κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης».

Τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας έβγαλαν το θέμα με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος Τύπου του στρατού να δηλώσει στην Daiy Telegraph πως το άρθρο της Σάλι «δεν προοριζόταν για το Land Power Forum και δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική του υπουργείου Αμύνης».

Όταν εξαφανίστηκε η… επιστημονική δημοσίευση της λοχαγού, η ίδια έσπευσε να σχολιάσει πως οι επιτελείς της Αυστραλίας παραήταν νευρικοί για να κάνουν μία τέτοιου είδους κουβέντα.
pentapostagma.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com