ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Έρντογάν έστειλε στη φυλακή ακόμη και τον Αστυνομικό που τον έσωσε!!


Αμέτρητες είναι πλέον οι  διώξεις στην Τουρκία  και σύμφωνα με την εφημερίδα, Hurriyet να φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη σύλληψη και τη φυλάκιση του αστυνομικού που το βράδυ του πραξικοπήματος έσωσε τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός Ταγίμπ Σινά Ντογκάν, απολύθηκε από την αστυνομία στις

22 Νοεμβρίου του περασμένου έτους και στις 20 Νοεμβρίου του 2017 φυλακίστηκε στη διαβόητη φυλακή Σινκάν, στα προάστια της Άγκυρας με την κατηγορία ότι είναι υποστηρικτής του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη, Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος και η κυβέρνησή του κατηγορούν ως «ενορχηστρωτή» του αποτυχημένου πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο στη γειτονική χώρα.Ο αστυνομικός, που ήταν στο τριμελές πλήρωμα του ελικοπτέρου που έσωσε τον Ερντογάν εκείνη την νύχτα μεταφέροντάς τον μακριά από το ξενοδοχείο της Μαρμαρίδας, όπου έκανε τις διακοπές του, κατηγορήθηκε πως χρησιμοποιούσε την εφαρμογή μηνυμάτων ByLock, την οποία εικάζεται ότι χρησιμοποιούν τα μέλη της οργάνωσης FETO του Γκιουλέν για την μεταξύ τους επικοινωνία.

Όσο για τον αστυνομικό αρνήθηκε κάθε σχέση με τον Γκιουλέν. Ο αστυνομικός, που ήταν στο τριμελές πλήρωμα του ελικοπτέρου που έσωσε τον Ερντογάν εκείνη την νύχτα μεταφέροντάς τον μακριά από το ξενοδοχείο της Μαρμαρίδας, όπου έκανε τις διακοπές του, κατηγορήθηκε πως χρησιμοποιούσε την εφαρμογή μηνυμάτων ByLock, την οποία εικάζεται ότι χρησιμοποιούν τα μέλη της οργάνωσης FETO του Γκιουλέν για την μεταξύ τους επικοινωνία.

ΑΜΠΕ« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com