ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΔΕΙΤΕ ποιους και με πόσο βγάζουν δεύτερους και τρίτους!


Η Δημοσκόπηση της prorata για την “Εφημερίδα των Συντακτών” καταγράφει τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων.

Στη Δημοσκόπηση παρουσιάζεται το ποσοστό των κομμάτων με βάση την πιθανότητα κάποιος από τους ψηφοφόρους να επιλέξει σε ποσοστό άνω του 50% να το ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.Με βάση τα ουρήματα της έρευνας η Νέα Δημοκρατία διατηρεί με μικρή απώλεια ένα ποσοστό άνω του 30%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται κάπως ενισχυμένος. Η μεγάλη διαφορά των κομμάτων φαίνεται ότι είναι στο γεγονός ότι η ΝΔ μοιάζει να έχει πιάσει … ταβάνι στη δυναμική της ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει περιθώρια αύξησης του ποσοστού του.

Σημαντική είναι η δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει το κόμμα της κεντροαριστεράς (ΔΥΣΗ-ΠΟΤΑΜΙ) ως Κίνημα Αλλαγής που περνάει στην τρίτη θέση με σημαντική διαφορά από τον τέταρτο.

Αναλυτικά τα ευρήματα της Δημοσκόπησης:

ΝΔ 33
ΣΥΡΙΖΑ 24,5
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 18
ΚΚΕ 14,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7
ΑΝ.ΕΛΛ. 5
ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ 7,5
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3,5
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 6
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4,5
makeleio.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com