ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ετοιμάζεται να φύγει ο Βίτσας από το ΥΠΕΘΑ και ψάχνουν ποιος θα βρεθεί υπό τον Καμμένο


Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν λάβει την απόφα­ση να πουν «αντίο» στον Γιάννη Μουζάλα. Εί­ναι βέβαιο πλέον ότι θα αντικατασταθεί και επικρατέστερος να τον διαδεχθεί ως υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Ψάχνουν ποιος θα βρεθεί κάτω από τον Καμμένο ως τοποτηρητής του Μεγά­ρου Μαξίμου στο Πεντάγωνο και αφού καταλήξουν (καθόλου εύκολο...) θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση Μουζάλα, ανεξάρ­τητα από το αν αυτό θα γίνει στο πλαίσιο ανασχηματισμού ή μικροδιορθώσεων.Σκέφτονται, επίσης, για την ενίσχυση του συγκεκριμένου υπουργείου, την αξιοποίηση της Αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, που είναι υπεύθυνη μετανάστευσης και προ­στασίας συνόρων. Όλα αυτά συν­δέονται με τον πανικό που έχει καταλάβει την κυβέρνηση λόγω της αύξησης των ροών στα νησιά, της εξέγερσης των τοπικών Αρχών που πιέζουν έντονα, της απόγνω­σης των τοπικών κοινωνιών και των εντάσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώστε, πάντως, ότι βλέψεις για τη θέση του υπουργού έχει και ο σημερινός υφυπουργός, Γιάννης Μπαλαφας, καθώς επί­σης ότι το υπουργείο Μεταναστευ­τικής Πολιτικής το διεκδικούν και οι «53», που έχουν διαμηνύσει στο Μαξίμου ότι πρέπει να τοποθετή­σει εκεί δικό τους άνθρωπο... Δύ­σκολη εξίσωση!

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-09/12/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...