ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Με την Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών


 Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συνοδευόμενος από μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, παρέστη σε εορταστική εκδήλωση, στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

        Ο Αρχηγός ΓΕΝ αντάλλαξε ευχές και επικοινώνησε με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.
        Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ), παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

        Το Κέντρο έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.


        Από το 2013, αποφασίσθηκε η Διακλαδική στελέχωση του Κέντρου και έκτοτε στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό που προέρχεται από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ) καθώς και του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ.
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com