ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα!


Εύχομαι με όλη την Ψυχή μου η γέννηση του θεανθρώπου  να γεμίσει από αγάπη και αγαλλίαση τις καρδιές μας .

Χρόνια     πολλά  ,       καλά Χριστούγεννα  σε  κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, σε κάθε  οικογένεια,    ιδίως σε εκείνους που περνούν δύσκολα αυτές τις άγιες μέρες των εορτών και σε αυτούς που είναι μόνοι χωρίς ένα χαμόγελο, ένα χάδι, μια λέξη, ένα ζεστό  πιάτο φαγητό ,τους αρρώστους όσους δοκιμάζονται από την ζωή. Ηθε να έρθει η Εθνική και οικονομική  ανάταση στην Ελλάδα μας.
Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας που αυτές τις άγιες μέρες φυλάνε την πατρίδα προσφέροντας περιβάλλον ασφάλειας για όλους εμάς !  

                Υποψήφιος βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Λάρισας.
                                              Ανώτερος Αξκός ε.α 
            Εκπρόσωπος Γραμματείας ΥΕΘΑ  Συντονιστικής  Ν.Λάρισας« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com