ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ένοπλος στο google+

Διημερίδα με Θέμα «Προκλήσεις Ασφάλειας για τα Δίκτυα Επικοινωνιών

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου 2017, συνδιοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Διαβιβάσεων (ΔΔΒ) και Έρευνας και Πληροφορικής (ΔΕΠΛΗ) του ΓΕΣ, διημερίδα στο Πολεμικό Μουσείο, με θέμα: «Προκλήσεις Ασφάλειας για τα Δίκτυα Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικού Πολέμου, Ηλεκτρονικής Επιτήρησης και Πληροφοριακών Συστημάτων».
Την έναρξη των εργασιών της διημερίδας, κήρυξε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης. Στη διημερίδα συμμετείχαν εισηγητές από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της Χώρας.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν Στελέχη του Όπλου των Διαβιβάσεων και του Σώματος της Έρευνας και Πληροφορικής, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Όπλων και Σωμάτων του ΓΕΣ, Μειζόνων Διοικήσεων και Σχολών.

Πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, χρήσιμων ιδεών και κατάθεση προτάσεων μεταξύ των στρατιωτικών υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια των δικτύων, με τις υπηρεσίες διαχείρισης των κρίσιμων υποδομών πολιτικών ή εμπορικών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και την εγχώρια βιομηχανία. ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ...