ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο... «από μηχανής θεός»: Τα θρυλικά Agusta Bell στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη»


Στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη", την Κυριακή στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1, η ρεαλιστική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΠΝ και η τρομακτική δύναμη πυρός των επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι και Χιούι.

Στην εκπομπή, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα δείτε:

- Ο από μηχανής θεός στην έρευνα και διάσωση. Τα θρυλικά ελικόπτερα Agusta Bell 212 που σώζουν ζωές.
- Η ρεαλιστική εκπαίδευση των πληρωμάτων του Πολεμικού Ναυτικού σε εξομοιωτή εισροής νερού στο πλοίο.
- Η τρομακτική δύναμη πυρός των επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι και των Χιούι στο πεδίο βολής.Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:


enikos.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com