ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τροποποίηση Διακλαδικού Κανονισμού Στολών Στρατιωτικού Προσωπικού ΕΔ. Τι αλλάζει (ΑΔΑ: 7ΧΜΝ6-2ΦΕ)


Τροποποίηση του π.δ. 18/2015 «Κύρωση του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των ΕΔ» (Α΄ 14)

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Άρθρο 1

1. Το άρθρο 3 του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (υπ’ αριθμ. 4-1/2015), ο οποίος κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ. 18/2015 (Α΄ 14), αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 3
Σύνθεση των βασικών στολών των Αξιωματικών ανδρών – γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων

1. Η σύνθεση των βασικών στολών υπ’ αριθ. 1 έως 10 των Αξιωματικών ανδρών - γυναικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθορίζεται αναλυτικά στους οικείους Κανονισμούς Στολών των Κλάδων των ΕΔ...Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική απόφαση:
α
Δείτε το Π.Δ. υπ' αριθμ. 18 (ΦΕΚ Α' 14/22-01-2015) που αφορά στην «Κύρωση του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων»

http://staratalogia.blogspot.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com