ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανήκουστο...!!! Συμψηφισμός αναδρομικών κρατήσεων με το 50% της απόφασης του ΣτΕ; Τι άλλο θ΄ακούσουμε;


Ένα άκρως τρελό σενάριο που επεξεργάζονται κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών έχει κυκλοφορήσει στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων,προκαλώντας αντιδράσεις και μόνο στο άκουσμά του.

Σύμφωνα μ΄ αυτό στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν κάποιοι που εισηγούνται “συμψηφισμό των αναδρομικών κρατήσεων που προβλέπει το νέο μισθολόγιο από 1/1/2017,με το υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣτΕ που αναμένουν οι στρατιωτικοί”! Σατανικοί οι “εγκέφαλοι” του υπουργείου Οικονομικών!

Τι έχει συμβεί; Από το ΥΠΕΘΑ έχει επισημανθεί προς το οικονομικό επιτελείο πως η πρόβλεψη του νέου μισθολογίου για αναδρομικές κρατήσεις δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αν το μισθολόγιο είχε εφαρμοστεί έναν ή δύο μήνες μετά από την ψήφισή του,τότε το πρόβλημα θα ήταν μικρό και διαχειρίσιμο. Τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος το κόστος για τους στρατιωτικούς θα είναι δυσβάσταχτο. Γι΄ αυτό και από το ΥΠΕΘΑ ζητήθηκε να αλλάξει η πρόβλεψη που έχει να κάνει με την αναδρομικότητα των κρατήσεων.Μέχρι στιγμής η απάντηση είναι αρνητική και ως …εναλλακτική πρόταση ήρθε το σχέδιο για …συμψηφισμό με την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ! Δηλαδή να μην μπει τίποτα στην τσέπη των στρατιωτικών απ΄ αυτά που δικαιούνται για να ξεχρεώσουν ένα χρέος που δεν είναι δικό τους!

Προφανώς τέτοια πρόταση δεν μπορεί να συζητηθεί και ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: militaire.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...