ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σκέψεις για ακόμη 4 ΗΕΕ προς τα Στελέχη βοήθημα για την Πρωτοχρονιά


Σύμφωνα με πληροφορίες που μπορέσαμε και συλλέξαμε  υπάρχουν σκέψεις να δοθούν άλλες τέσσερις (4) ΗΕΕ ως πρωτοχρονιάτικο βοήθημα στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.



Το ανωτέρω βοήθημα δεν έχει ακόμη πλήρως αποσαφηνιστεί πως θα δοθεί στα Στελέχη αν δηλαδή θα δοθεί με κατηγορίες όπως των Χριστουγέννων ή το ίδιο σε όλο το προσωπικό θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τότε θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση μας.



« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com