ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΚ ΑΣΣΥ ΚΑΙ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΟΥ Ν.445/74


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Ν.445/74 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚ ΑΣΣΥ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:

1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1989 ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν.445/74 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ  Ο ΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΚ ΑΣΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟΣ.

2   Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ  ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ .
 ( ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ).

3. ΟΙ ΕΚ Ν.445/74 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
 ( ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ) ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ - ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

4. ΟΙ ΕΚ Ν. 445/74 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨΥΦΙΟΙ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ.5. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΞ/ΚΟΣ ΤΟΥ Ν. 445/74 ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ 29 ΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ.

6. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.

7. ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΟΥ Ν.445/74 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ.(ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ)

8.ΕΝ ΟΨΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2018 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ  ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν.445/75 ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.


Α. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΓΕΛΤΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 35 ΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 55 ΕΤΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 35 ΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΤΗ.

Β. ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ 4407/16 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ 17 ΕΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 13 ΠΡΩΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ 13ΕΤΗ + 17 =30 ΕΤΗ ΑΠΟ ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ , ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΝΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΠΑΤΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΑΣΣΥ.

Γ. ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΕΚ ΑΣΣΥ ΑΞΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν. 445/74 (ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΥΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ).

 ΑΞΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΚ Ν.445/74.« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com