ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

“Χλώμιασε” ο Ερντογάν στη Θράκη! Περίμενε 15.000 “πιστούς” εμφανίστηκαν 1.500


Πριν την άφιξη του Ερντογάν στη Κομοτηνή, ελληνικά και τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για συγκέντρωση τουλάχιστον 15.000 “θαυμαστών” . Πληροφορίες έκαναν λόγο για πούλμαν που θα μετέφεραν από χωριά “πιστούς” για να αποθεώσουν τον Τούρκο πρόεδρο. Ταυτόχρονα εκφράζονταν φόβοι για τι θα πει ο Ερντογάν… Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν συνέβη. Οι μπράβοι του Ερντογάν παραλίγο να ΄ναι περισσότεροι από τους πιστούς! Το τουρκικό προξενείο απέτυχε στην αποστολή του…

Το φιάσκο της υποδοχής Ερντογάν ήταν ανεπανάληπτο πάντα σε σχέση με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από το επιτελείο του. Γιατί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στη Θράκη δεν κάνει κουμάντο η μειοψηφία των έξαλλων και ελεγχόμενων από το τουρκικό προξενείο. Ακόμη τουλάχιστον ,γιατί αν η ελληνική πολιτική συνεχίσει να αδιαφορεί για την περιοχή ποιος ξέρει τι θα γίνει…Περίμεναν 15.000 κόσμο να αποθεώσει τον Ερντογάν. Δεν μάζεψαν ούτε 1500 και κάποιοι μιλούν για λιγότερους!

Όσο για τον Ερντογάν; Μέσα σ΄ ένα 24ωρο έλαβε πολλά μηνύματα από Αθήνα,Ουάσινγκτον,Βερολίνο,Βρυξέλλες,όλα αρνητικά. Γι΄ αυτό και στη Θράκη ήταν…κύριος! Αποσπάσματα απ΄όσα είπε:

• Ευχήθηκε ακόμη να επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας ως πρόεδρος της Τουρκίας και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα χρωστά πολλά στην Τουρκία και η Τουρκία στην Ελλάδα». 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε: «Είστε πολίτες της Ελλάδας και πρέπει να εργαστείτε για το καλό της»

•«Είχαμε σημαντικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην Αθήνα οι οποίες ελπίζουμε ότι θα καρποφορήσουν».
pentapostagma.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com