ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ελικόπτερα Chinook: Στα Μέγαρα τα νέα αποκτήματα της Αεροπορίας Στρατού


Στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στα Μέγαρα, βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα τρία νέα ελικόπτερα Chinook που είχαν παραληφθεί στις 22 Νοεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, από τον ίδιο τον αρχηγό ΓΕΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής LOA. 

"Παρελήφθησαν, ελέχθηκαν, εντάχθηκαν στον Ελληνικό Στρατό. Επαυξάνουμε συνεχώς τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες. ΕΥΓΕ σε όλους όσους εργάστηκαν με υπομονή, επιμονή και πάθος για την υλοποίηση του στόχου μας". ήταν τα εύσημα που απένειμε ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στους συντελεστές της ένταξης των νέων μέσων στον στόλο της Αεροπορίας Στρατού.Τα "δώρα" του "θείου Σαμ",εκτός από τα τρια νέα ελικόπτερα τύπου CH-47D Chinook, περιλάμβαναν και 2 εξομοιωτές πτήσης από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής LO.

Με αυτά τα λικόπτερα, ανήλθαν στα έννέα τα CH-47D Chinook που έχουν αποκτηθεί από τον Στρατό Ξηράς, τον τελευταίο χρόνο, από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: onalert.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com