ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Το νέο μισθολόγιο και οι αναδρομικές κρατήσεις! Η αγωνία των στελεχών των ΕΔ


Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένουν την εφαρμογή του νέου μισθολογίου εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Και την περιμένουν μάλλον …με αγωνία! Γιατί;

Ως γνωστόν στο νέο μισθολόγιο προβλέπονταν αναδρομικές κρατήσεις.
Αν είχε εφαρμοστεί μετά από ένα ή δυο μήνες αυτές πιθανόν να ήταν ανεκτές από τους στρατιωτικούς. Όχι ότι και πάλι δεν θα τους δυσκόλευαν οικονομικά, αλλά ίσως να τις άντεχαν.

Τώρα που έχουν περάσει τόσοι μήνες από την ψήφιση του νομοσχεδίου και με το μισθολόγιο να εφαρμόζεται από το 2018, τι θα γίνει με τις αναδρομικές κρατήσεις;Αν ισχύσει αναδρομικότητα από την 1/1/2017, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Είναι προφανές ότι πρέπει να υπάρξει ρύθμιση και να αλλάξει η ημερομηνία από 1/1/2017 σε 1/1/2018.

Ελπίζουμε ότι τον προσεχή Ιανουάριο θα εφαρμοστεί επιτέλους το νέο μισθολόγιο, χωρίς αναδρομικότητα όπως είναι φυσιολογικό.

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας απαντά σ΄ αυτό το ερώτημα στην συνέντευξή του στο Militaire.gr που θα μεταδοθεί αύριο το πρωί.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com