ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ένοπλος στο google+

Η δέουσα απάντηση του Α/ΓΕΣ στον Τούρκο Αντιπρόεδρο…Εμείς δεν τους ξεχωρίζουμε τους Οπλίτες!

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου Αντιπροέδρου που μιλώντας σε  Ομοεθνής  του ούτε λίγο ,ούτε πολύ κάλεσε την Ελλάδα να σεβαστεί την θρησκευτική ελευθερία ,αναφερόμενος στην καταδίκη του Μέτε και το Ιμάμη, που  προκάλεσαν τα επεισόδια στην κηδεία Μουσουλμάνου Οπλίτη!
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού  χωρίς τυμπανοκρουσίες, βράβευσε  και τον Έλληνα Μουσουλμάνο Γιατρό-Οπλίτη  του Στρατοπέδου  των ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα ,για την συνεισφορά του να σώσουν  λουόμενους μαζί με τα   Στελέχη και Οπλίτες !

Η Ενέργεια αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ αποδεικνύει  το αυτονόητο για την Στρατιωτική  Ηγεσία της Ελλάδος που δεν ξεχωρίζει τους Οπλίτες από τα θρησκευτικά τους πιστεύω ...

Και καλά θα κάνουν στην Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης ,άσχετα τι τους λαλούν κάποιοι, να δούνε πως αντιμετωπίζει το «Κράτος δικαίου» της Τουρκίας τους δικούς της Πολίτες!Θα θέλαμε όμως  να βλέπαμε πως θα αντιμετώπιζε η Τουρκική Δικαιοσύνη αν κάποιοι  Χριστιανοί Ιερείς, πέταγαν την Τουρκική Σημαία που θα σκέπαζε το φέρετρο Οπλίτη !!!!

ΠΗΓΗ: veteranos.gr ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ...