ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πότε Θα Καταβληθεί Το Κοινωνικό Μέρισμα - Σε ποιους θα πιστωθεί αυτόματα στους λογαριασμούς τους


Στις 20 με 21 Δεκεμβρίου 2017 θα πιστωθεί σε όλους τους δικαιούχους το κοινωνικό μέρισμα όπως εκανε γνωστό σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Καρέλλας. Παράλληλα μέσα στην ημέρα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή στο koinonikomerisma.gr για την προσθήκη των νεογέννητων του 2017

Συγκεκριμένα σήμερα θα ενεργοποιηθεί στο koinonikomerisma.gr η επιλογή για την προσθήκη νέων μελών οικογένειας ώστε να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα σύμφωνα με τον πραγματικό αριθμό μελών των οικογενειών αφου θα μπορέσουν να συμπληρωθούν οι γεννήσεις του 2017. Η πληρωμή θα γίνει σε όλους την ίδια ημέρα με πιθανές ημέρομηνίες την 20η και 21η Δεκεμβρίου.Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στο www.koinonikomerisma.gr και με τη χρήση των κωδικών του taxis και του αριθμού ΑΜΚΑ. Με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην πλατφόρμα ενημερώνεται κάθε ενδιαφερόμενος εάν δικαιούται το επίδομα και τι ποσό θα λάβει. Όσοι είναι άνω των 70 ετών και λαμβάνουν σύνταξη ή επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΓΑ, το επίδομα θα πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό τους.

Ο κ. Καρέλλας παραδέχτηκε ότι υπάρχουν «οριακές αδικίες» στην χορήγηση του έκτακτου επιδόματος. Έκανε γνωστό ότι οι μοναδικές επισκέψεις στην ιστοσελίδα ήταν πάνω από 1.500.000 από το βράδυ της Κυριακής. Από τις 600.000 αιτήσεις που υπεβλήθησαν ανέφερε ότι, οι 296.000 εγκρίθηκαν. Από τις υποβληθείσες αιτήσεις ένα ποσοστό της τάξεως του 18% απορρίφθηκαν ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται σε αναμονή για τις επόμενες ενέργειες (σ.σ. λείπουν κάποια στοιχεία, αναμονή συναίνεσης, κ.λπ.). Αυτές οι αιτήσεις θεωρούνται εν δυνάμει εγκεκριμένες κατά τον κύριο Γενικό Γραμματέα.

Για το πρόβλημα με τα προστατευόμενα μέλη (σ.σ. σχετικά με την συναίνεση), ανέφερε ότι θα λυθεί μέχρι το μεσημέρι.

Τέλος σημείωσε ότι τα στοιχεία που ζητούνται στην αίτηση (email, αριθμός κινητού τηλεφώνου) απαιτούνται διότι θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση ώστε να μην ξεχαστούν όσοι έχουν αφήσει τις αιτήσεις σε εκκρεμότητα.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com