ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ένοπλος στο google+

Καταπέλτης ο Αξιωματικός της Ε.Φ που τέθηκε σε διαθεσιμότητα …Για ξυλοδαρμό!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε σωματική επαφή του Αξιωματικού Διοικητή της Μοναδις με τον εθνοφρουρό στη φερόμενη υπόθεση ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από δύο 24ωρα.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Εθνοφρουρού, ο Διοικητής του τον χτύπησε και τον κλότσησε όταν αυτός επισκέφθηκε το διοικητήριο προκειμένου να αιτηθεί άδεια εξωτερικού.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Αξιωματικού που φέρεται να ξυλοκόπησε τον εθνοφρουρό και ο οποίος τελεί ήδη σε διαθεσιμότητα μετά από σχετική εντολή του Υπουργού Άμυνας.

Ο κ. Σωτήρης Οικονομίδης, μιλώντας στο SigmaLive, ξεκαθάρισε αρχικά ότι σε καμιά περίπτωση, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο, δεν υπήρξε σωματική επαφή του στρατιώτη με τον Διοικητή του.

Ο στρατιώτης φέρεται να πήγε στο διοικητήριο και να αιτήθηκε να φύγει νωρίτερα με άδεια εξωτερικού, αποκαλώντας, μάλιστα, τον διοικητή του «ρε».

Κάπου εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον στρατιώτη αντί να απολογείται στον Διοικητή του, να ορμάει για να τον κτυπήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Οικονομίδης, ο Διοικητής είπε στον στρατιώτη ότι αδυνατούσε να τον αφήσει να φύγει τη συγκεκριμένη μέρα, λόγω άσκησης η οποία θα πραγματοποιείτο στο στρατόπεδο.

Ο Διοικητής φέρεται να τού είπε να έφευγε την επόμενη μέρα με άδεια, όταν θα ολοκληρωνόταν η άσκηση.

Να σημειωθεί ότι η άδεια του εθνοφρουρού ξεκινούσε κανονικά στις 15 Νοεμβρίου και είχε εγκριθεί.

Κληθείς να απαντήσει για τα τραύματα που είναι εμφανή στον στρατιώτη, ο δικηγόρος του Διοικητή αναφέρει ότι παρόντες στον χώρο ήταν κι άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησαν ναακινητοποιήσουν τον μαινόμενο στρατιώτη και να τον βγάλουν έξω.

Εκεί τους ξέφυγε για δυο φορές, ενώ, βγαίνοντας έξω από τον χώρο, συνέχισε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Διοικητή, να βρίζει και να απειλεί τον πελάτη του.

Τα τραύματα, ως εκ τούτου, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν υπήρξε σωματική επαφή των δυο, προήλθαν προφανώς από την προσπάθεια άλλων ατόμων να τον ακινητοποιήσουν.


Κληθείς να απαντήσει για την εξέλιξη της διαθεσιμότητας του πελάτη του, ο κ.Οικονομίδης ανέφερε ότι, εάν δεν υπάρξει αναδρομική ακύρωση της διαθεσιμότητας, τότε θα γίνει προσφυγή εναντίον της Δημοκρατίας, καθώς η εν λόγω επιστολή που παρέλαβε ο πελάτης του, χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, ως «ανορθόδοξη».
ΠΗΓΗ: veteranos.gr



 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ...