ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μπράβο στον Στρατιωτικό μας!!! Το εύρημα και η πράξη ανθρωπιάς του!!!


Μια κίνηση που λίγοι θα έκαναν στις μέρες έκανε αξιωματικός της ΕΛΔΥΚ έξω από αυτόματη ταμειακή μηχανή καταστήματος τράπεζας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το Sigmalive, ο Ελλαδίτης αξιωματικός στις 17 Νοεμβρίου επισκέφτηκε αυτόματη ταμειακή μηχανή καταστήματος τράπεζας και πρόσεξε ότι ο προηγούμενος πελάτης είχε αφήσει τα χρήματά του πάνω στο πληκτρολόγιο της μηχανής. Συγκεκριμένα άφησε το ποσό των 180 ευρώ.Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί προσήλθε στο κατάστημα της τράπεζας και επέστρεψε τα χρήματα για να δοθούν στον δικαιούχο.

Κατά την επίσκεψη του στο κατάστημα δέχτηκε τις ευχαριστίες του προσωπικού ενώ αργότερα σε επιστολή του μεταφέρθηκαν οι ευχαριστίες του δικαιούχου των χρημάτων, καθώς είχε εντοπιστεί και είχε πάρει πίσω το ποσό.

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com