ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επίσκεψη Σπουδαστών της ΣΔΙΕΠ/ΠΑ στο ΓΕΑ


Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), επίσκεψη των σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ), με σκοπό την ενημέρωσή τους αναφορικά με τις δραστηριότητες του Επιτελείου.
O Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους σπουδαστές τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εκπαίδευσης των στελεχών στην εξελικτική πορεία τόσο των ιδίων όσο και του όπλου.


Οι σπουδαστές στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Κλάδων του επιτελείου καθώς για τις σημαντικότερες δράσεις αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com