ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανακοίνωση Καμμένου: Αλλαγές στους σχηματισμούς του ΣΞ.


Σύμφωνα με το kranosgr.blogspot.gr έρχονται αλλαγές στους σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς εξήγγειλε πριν λίγο από τη Λάρισα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.Μετά το τέλος της τελετής απονομής πολεμικών σημαιών στις 4 μείζονες διοικήσεις - σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς (1η ΣΤΡΑΤΙΑ EU/OHQ ''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'', ΑΣΔΕΝ ''ΑΙΓΕΑΣ'', Γ'ΣΣ/NRDC-GR ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', Δ'ΣΣ ''ΘΡΑΚΗ''), ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους Δημοσιογράφους, ανακοίνωσε πως επίκεινται αλλαγές στο ΣΞ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και θα ανακοινωθούν επίσημα οι νέες αρμοδιότητες των σχηματισμών με κέντρο τη Λάρισα και την 1η Στρατιά.
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com