ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣ 

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Τις τελευταίες ώρες η Ομοσπονδία μας δέχεται ορυμαγδό τηλεφωνημάτων από στελέχη των ΕΔ, τα οποία στην προσπάθειά τους να αιτηθούν του κοινωνικού μερίσματος, η οικεία εφαρμογή τούς εμφανίζει ανασφάλιστους στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής (Σ.Ε.) Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του Ε.Φ.Κ.Α. επικοινώνησε αμέσως με το Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α., κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εντολή για επίλυση του όποιου προβλήματος τυχόν υπήρξε από μεριάς του Φορέα. 

Πράγματι, το ζήτημα εντοπίστηκε σε λειτουργικό κομμάτι της εφαρμογής και μέχρι να επιλυθεί θα εφαρμοστεί εναλλακτική δρομολόγηση των αιτηθέντων στοιχείων μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (Ε.Α.Π.) και τα αιτήματα των δικαιούχων συναδέλφων θα μπορούν να επανυποβληθούν από το απόγευμα της σήμερον (27.11.2017) ή ακόμη καλύτερα, λόγω του φόρτου των αιτήσεων, από αύριο (Τρίτη 28.11.2017) και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, ήτοι τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου 2017.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ή ανωμαλία, να επικοινωνήσετε άμεσα με την Ομοσπονδία μας (2168004777).« PREV
NEXT »
Loading...