ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τι λένε οι Απόφοιτοι Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ( ΣΜΥ) για την απώλεια του Συναδέλφου τους


Μάχη για την ζωή του με τα μανιασμένα νερά της ευριδικης  στην περιοχή της Μανδρας Αττικής..έδωσε χτες ο αγαπητός συνάδελφος  Γεώργιος Πολυμεροπουλος απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90 , που γεννήθηκε το 1971 ,   Η μάχη ήταν άνιση και ο αγαπητός συνάδελφος πατέρας δυο παιδιών (10 και 16) έχασε την ζωή του . 

Προσωπικά για έμενα είναι μεγάλη απώλεια μια και ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους  μου φίλους. Γιώργο καλό παράδεισο ο θεός να σε αναπαύσει και να προσέχει την οικογένεια σου τι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πάτερα τους? σε αυτή την σύζυγο που  τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας , σε αυτή την μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν τις δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα ? ποιος φταίει γι αυτό? ο καιρός? η τύχη? η κακιά στιγμή? ΟΧΙ φταίνε αυτοί που εδώ και 70 χρόνια μας κυβερνούν και έδιναν άδειες οικοδόμησης ανάλογα με τα ψηφαλακια που θα επερναν . αυτοί  που στον βωμό του κέρδους έκλεισαν όλα τα ρέματα. 

Που θα βρει την δύναμή η κόρη του φίλου Γιώργου που φέτος δίνει πανελλήνιες να έχει το μυαλό να γράψει καλά μετά την τραγική αυτή απώλεια του πάτερα της? 
Θα δώσει κανένας λόγο για τα 15 αθώα θύματα?
Θα πάει κανένας στην φυλακή? 
Θα στηρίξει το κράτος τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων? 
μπορώ να βάλω και πολλά άλλα ερωτηματικά αλλά θα σταματήσω εδώ ! 

ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΓΙΏΡΓΟ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ 
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com