ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πότε θα πληρωθούν τα αναδρομικά στους Απόστρατους - και πότε θα πληρωθούν οι Συντάξεις τον μήνα Δεκέμβριο!


Του Ταξιάρχου εα Βασίλειου Νικολόπουλου Προέδρου ΠΟΣ 

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες. Με αφορμή ερωτήσεις συναδέλφων, που σχετίζονται με την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων εισφορών υπέρ υγειονομικής περίθαλψης, κατόπιν επικοινωνίας μου σήμερα Παρασκευή με τον Γεν. Δντη του ΓΛΚ, σας ενημερώνω ότι το αντιστοιχούν ποσό ...💰 πράγματι θα κατατεθεί με τη σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου στις 29/11 (ανακοίνωση υπ' αριθμ 88 της ΠΟΣ), ανεξάρτητα αν προλάβει η ΗΔΙΚΑ ΑΕ να το αναρτήσει εγκαίρως.

 Και για όσους ... συντάσσουν προγραμματισμό επομένου μηνός, ας ξέρουν ότι η επόμενη σύνταξη (μηνός Ιαν. 2018), θα είναι διαθέσιμη στις 21 Δεκ. 2017. Τι άλλο θέλετε; 🙋‍♂️...Ρωτάτε ... απαντάμε!!! 

Καλό Σαββατοκύριακο!!!« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com