ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

¨Κλείσαμε¨ τα σύνορα για λίγο , ως προειδοποίηση αντιποίνων για την κατάσταση στη Χειμάρρα

05 Νοεμβρίου 2017


Δυστυχώς φαίνεται ότι ,  το θέμα των Τζάμηδων , λύνεται σε βάρος των Ελλήνων  κατοίκων της Χειμάρρας.

Υλοποιήσαμε άμεσα απόφαση του ¨Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ¨ που είχε συγκληθεί εκτάκτως την 2/11/2017 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής , προκειμένου ληφθούν μέτρα για την προστασία των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας ,και που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο ««Δεν σεβαστήκατε τους Έλληνες στη Χειμάρρα , θα ακολουθήσει πογκρόμ ¨διώξεων ¨ Αλβανών στην Ελλάδα»

Το προσφάτως συσταθέν  « Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας » είστε εσείς αφού , η κυρίαρχη άποψη της κοινής γνώμης κάθε φορά , είναι δεσμευτική για τις αποφάσεις του .

Τα μέτρα που λήφθηκαν είναι τα κάτωθι : (..Από 5/10/2017 όλοι οι ανωτέρω ¨- Αλβανοί που ¨πατούν ¨ Ελλάδα - καλούνται ¨ να γνωρίζουν σε ελέγχους , όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία , εντός και εκτός Ελλάδας και να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που βεβαιώνουν την νομιμότητα αυτών , καθώς και όλα τα έγγραφα ταυτοπροσωπίας αυτών και των μελών της οικογενείας τους .

Το ¨δίκτυο αστυνόμευσης ¨ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης , παρακαλείται για την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης .

Παρακαλούνται οι διωκτικές και δικαστικές αρχές για τις κατά νόμο ενέργειές τους …)
Το σύστημα ( POL) από πολύ νωρίς το πρωί – την επομένη της σύσκεψης - τέθηκε εκτός λειτουργίας σε συνοριακές διαβάσεις της χώρας – επειδή λειτουργεί ενιαία - με στόχο και αποτέλεσμα  να είναι αδύνατη η διέλευση από το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς . Πράγματι η διέλευση είχε  μπλοκαριστεί από τα μεσάνυχτα, και έτσι δημιουργήθηκαν  μεγάλες ουρές στο Αλβανικό έδαφος.

Η Ελληνική πλευρά γύριζε όλους τους Αλβανούς επιβάτες πίσω, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών .

Εάν η Αλβανική πλευρά δεν επαναφέρει τα πράγματα στην περιοχή αυτή της Χειμάρρας στην προτεραία κατάσταση ¨δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας ¨

Καλούμε τον κ. Κοτζιά να ¨βάλει το θέμα ¨ υψηλότερα στην ατζέντα και αυτό διότι , ¨φαίνεται ¨ ότι,  το θέμα των Τζάμιδων , λύνεται σε βάρος των κατοίκων της Χειμάρρας.

Καλούμε τον κύριο Τόσκα , να ενισχύσει τον Αστυνομικό μεθοριακό Σταθμό στην Κακαβιά ( ένας Α/Α και δύο αστυνομικοί στη  βάρδια εκεί , είναι ¨απελπισία και κατάντια ¨ κύριε Υπουργέ .

Σημ. H ανωτέρω δράση μας ήτο ¨έκτακτη¨ όπερ σημαίνει ότι επανερχόμαστε σε κατάσταση « αναστολής »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
οmada.h.policing@gmail.comLoading...