ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επαφές στις ΗΠΑ για ενδυνάμωση σχέσεων στους τομείς Άμυνας & Ασφάλειας κάνει ο Βασίλης Κικίλιας (ΒΙΝΤΕΟ)


Επισκέπτομαι την Ουάσιγκτον με την ιδιότητα του Τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής μου στην αμερικανική πρωτεύουσα, πραγματοποιώ συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας.

Οι επαφές μου έχουν ως κύριο στόχο την ενδυνάμωση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, που στους τομείς της Άμυνας και της Ασφάλειας είναι για εμάς στη Ν.Δ., πρωταρχικής σημασίας. Γιατί εκεί που δεν υπάρχει ασφάλεια δε μπορεί να υπάρχουν επενδύσεις και εκεί που δεν υπάρχουν επενδύσεις δε μπορούν να υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Και το ζητούμενο είναι μέσα από τη συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ, να μπορέσει η χώρα μας να βοηθηθεί να βγει από την κρίση και να ευημερήσει ξανά.Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστηρίξει σθεναρά και διαχρονικά τις σχέσεις των δύο χωρών. Και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται τη συνέχεια και την περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com