ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανάλγητος ο Νόμος... η Χήρα του αδικοχαμένου Στρατιωτικού εα δεν θα λάβει την σύνταξη από τον θανόντα


Χθες είχαμε το τραγικό γεγονός του θανάτου απόστρατου Αξιωματικού από την θεομηνία στη Μάντρα Αττικής, από σήμερα όμως η οικογένεια του έχει να αντιμετωπίσει και ένα ακόμη τραγικό γεγονός, ότι η Σύζυγος του θα λάβει μερίδιο της σύνταξη του μόνο για τρία χρόνια και μετά, θα της περικοπεί λόγω του γεγονότος, ότι είναι κάτω των 55 ετών.

Ο ανάλγητος Νόμος Κατρούγκαλου, δυστυχώς δεν κάνει εξαιρέσεις και έτσι η οικογένεια του Στρατιωτικού, με δύο μάλιστα ανήλικα τέκνα, θα έχει εκτός από τον πόνο για την απώλεια του ανθρώπου τους και το πρόβλημα του βιοπορισμού.

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com