ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σημαντικό για τους Ιπταμένους μας υπεγράφη συνεργασία ΓΕΕΘΑ και ΥΠΑ για απόκτηση πτυχίων!


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης παρέστησαν στην υπογραφή του Ειδικού Διακανονισμού μεταξύ ΓΕΕΘΑ και Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίων Part-Flight Crew License από τους Ιπτάμενους χειριστές αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τον Ειδικό Διακανονισμό υπέγραψαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Διοικητής της ΥΠΑ Κωνσταντίνος Λιντζεράκος.


Σκοπός του Ειδικού Διακανονισμού είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων και των διαδικασιών για την αναγνώριση των γνώσεων, της εμπειρίας και των ικανοτήτων των χειριστών αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων  από την ΥΠΑ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έκδοση και απονομή πτυχίων πολιτικού τύπου βάσει κριτηρίων.

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com