«ΕΧΘΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ» ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ την ΑΝΕΛΕΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ) - Enoplos

Breaking

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

«ΕΧΘΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ» ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ την ΑΝΕΛΕΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα Α/Α Βέλη της «Αρτέμις του ΝΑΤΟ» Χτύπησαν από το NAMFI την…Τουρκία !!

Το ΝΑΤΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θεωρεί ότι ένα κράτος μέλος, η Τουρκία, είναι πιθανός εχθρός», αναφέρει τούρκος Στρατηγός ε.α για την άσκηση ΑΡΤΕΜΙΣ [Artemis Strike] που είναι σε εξέλιξη στο Πεδίο Βολής Κρήτης (NAMFI) στο Ακρωτήρι Χανίων


Περισσότεροι από 200 αμερικανοί στρατιώτες και περίπου 650 Γερμανοί της Α/Α , συμμετείχαν στην τελετή έναρξης της άσκησης Artemis Strike στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΝΑΜFΙ) !


Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Πεντάγωνο σημειώνει ότι περισσότεροι από 200 Αμερικανοί και 650 Γερμανοί στρατιώτες θα θέσουν σε εφαρμογή τα συστήματα αεράμυνας Patriot και Stinger.

Η άσκηση θα διαρκέσει έως τις 9 Νοεμβρίου όπου και και διεξάγονται βολές με πραγματικά πυρά στο ΠΒ της Κρήτης του ΝΑΤΟ στα Χανιά στην Ελλάδα, σημειώνει σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα.


Η άσκηση με την ονομασία «Άρτεμις» στοχεύει στην παροχή πληρέστερης εκπαίδευσης με πραγματικά πυρά και έλεγχο των δυνατοτήτων των συστημάτων αεράμυνας.

Επίσης, θα λάβει μέρος η 10η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας και Πυραυλικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και το αρχηγείο των Ευρωπαίων Συμμάχων θα ακολουθήσει το σενάριο της πραγματικής απειλής.
Διαστάσεις φαίνεται να έχει λάβει η άσκηση στην γετονική χώρα καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του ε.α. Brigadier General Fahri Erenel στα τουρκικά ΜΜΕ, το ΝΑΤΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θεωρεί ότι ένα κράτος μέλος, η Τουρκία, είναι πιθανός εχθρός.

Σημειώνοντας ότι το ΝΑΤΟ έχει αναπτύξει μια νέα αμυντική αντίληψη σε άλλες χώρες εναντίον μιας χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ, ο Ερενέλ δήλωσε: «Οι ΗΠΑ έχουν υπερβεί το εμπάργκο όπλων.

Υπάρχει κάποια χώρα που απειλεί την Ελλάδα; Οι απειλές του μέλλοντος, ειναι δηλαδή οι απειλές από την Τουρκία, ο ιστορικός εχθρός του ΝΑΤΟ δεν είναι η Ρωσία, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζεται ως «δυνητικός εχθρός»».

hellasforce.com/