ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμμένος στη διάθεση των πολιτών που επλήγησαν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του πυροβολικού και τα στρατιωτικά θέρετρα όλων των όπλων.


Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δίνει στη διάθεση των πληγέντων μέσω της πολιτικής προστασίας τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του πυροβολικού και τα στρατιωτικά θέρετρα όλων των όπλων.
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com