ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Εκδήλωση για τους Εφέδρους Αξιωματικούς στην 124 ΠΒΕ!


Στα πλαίσια της ανακήρυξης ως Έθνος Εθνοφρουρών από το ΥΕΘΑ το 2017 πραγματοποιήθηκε  στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη εκδήλωση για τους Εφέδρους Αξιωματικούς.


Η εκδήλωση περιλάμβανε ιστορικά γεγονότα της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και ιστορική αναδρομή της 124 ΠΒΕ η όλη παρουσίαση έγινε από τους Σμήναρχο Χρήστο Τσιώμο και  Επισμηναγό Δημήτριο Νικήτα και ομιλητής για τους Εφέδρους ήταν και ο Σμήναρχος εα Δημήτριος Φωτόπουλος ο οποίος ήταν ο εμπνευστής, διοργανωτής και η ψυχή της εκδήλωσης!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: arcadiaportal.gr
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com