ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

«Θα τα πω στον Υπουργό» …Το είπε και τόκανε ο τ.Πρόεδρος του Τ.Σ της ΕΑΑΣ Τρικάλων!

22 Οκτωβρίου 2017

Στο περιθώριο των Εγκαινίων και της Ορκωμοσίας  των Σπουδαστών της ΣΜΥ , ο ΑΝΥΕΘΑ έγινε αποδέκτης πολλώ  αιτημάτων αλλά ένα από αυτά τον προβλημάτισε  ιδιαίτερα και ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση!

Ο ΑΝΥΕΘΑ ήρθε «αντιμέτωπος»  με τον τ.Πρόεδρο του Τ.Σ της ΕΑΑΣ Τρικάλων  που  έθεσε θέμα «αντισυνταγματικότητας του νόμου» περί διορισμού του Προέδρου και των Μελών των Τοπικών Συμβουλίων της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  !

Συγκεκριμένα ο Υπολοχαγός ε.α Στέφος Ευάγγελος ζήτησε από τον κ. Βίτσα να μάθει  γιατί δεν εφαρμόζεται ο  νόμος του «Εκλέγειν και Εκλέγεστε» που απαιτεί ρητά το Σύνταγμα και στις Τοποθετήσεις των Τοπικών Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ !

Η επισήμανση έγινε παρουσία του Α/ΓΕΣ  και ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας ζήτησε από τον Απόστρατο Αξιωματικό να μεταβεί σε εύλογο χρονικό διάστημα στο ΥΠΕΘΑ για ενημέρωση !Ο τ.Πρόεδρος  του Τοπικού Συμβουλίου έθεσε υπόψιν του  κ.ΑΝΥΕΘΑ  ότι έχει ήδη ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για την κατάργηση του νόμου  περί διορισμού των Μελών στα Τ.Σ της ΕΑΑΣ!

Δεν μπορεί εμείς να τους εκλέγομαι με ψήφο  στο Κεντρικό Δ.Σ της ΕΑΑΣ και αυτοί να διορίζουν όποιον θέλουν κατέληξε ο Απόστρατος Αξιωματικός !!

Αν και η κόντρα είναι στους  Αποστράτους  του Στρατού Ξηράς   βλέπουμε να έρχονται Μποφόρια και Τραμουντάνες στην ΕΑΑΣ στα Κεντρικά,αλλά  και  στα Περιφερειακά …Χαμός!
ΠΗΓΗ: veteranos.gr/Loading...