ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Παραχωρούνται στο δήμο Λαρισαίων το στρατόπεδο Μπουγά και τμήμα του στρατοπέδου Τζήμα


Μία αναμενόμενη εξαγγελία πραγματοποίησε πριν από λίγο στην ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο της Λάρισας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Ανακοίνωσε πως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας συμφώνησε στην παραχώρηση στο δήμο Λαρισαίων, των εκτάσεων του στρατοπέδου Μπουγά και τμήματος του στρατοπέδου Τζήμα.

Σημειώνεται ότι το Στρατόπεδο Τζήμα στο Μεζούρλο, όπου κατέληγαν ανενεργά στρατιωτικά οχήματα, δεν «λειτουργεί» τα τελευταία χρόνια ενώ στο Στρατόπεδο Μπουγά, εδρεύει Μοίρα Πεζοναυτών.

Πηγή: onlarissa.gr/,« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com